ONLINE OMGEVING, MOBIELE APP & API KOPPELING

NR. 1 LBS & GPS TRACKER

De MobioT tracker is in bijna alle sectoren te gebruiken. De tracker is eenvoudig te monteren aan uw voertuig(en). Voor bedrijven is het mogelijk om een offerte aan te vragen vanaf 25 modules. Bij een afname van 100 modules per jaar is het mogelijk om een officiële reseller van MobioT te worden.

LOGISTIEK

EQUIPMENT

TRANSPORT

AUTOMOTIVE

LOGISTIEK

EQUIPMENT

TRANSPORT

AUTOMOTIVE

API-KOPPELING

ALTIJD & OVERAL VERBONDEN

ALTIJD OP DE HOOGTE WAAR UW BEZITTINGEN ZIJN

Ben altijd op de hoogte van de locaties van uw bezittingen door het online dashboard wat op desktop en mobiel bereikbaar is. Voor bedrijven is het mogelijk om de data in hun eigen omgeving uit te lezen doormiddel van een API-kopeling.

Dashboard voor mobiel & desktop

Meerdere modules in één dashboard

API-koppeling

BATTERIJ CAPACITEIT

De batterij van de MobioT tracker gaat 1 tot 5 jaar mee. In deze 1 tot 5 jaar kan de MobioT tracker  14.600 locaties verzenden. Het maximaal aantal locaties dat per week kan worden verzonden ligt aan het gekozen abonnementstype.

De MobioT tracker bepaalt op basis van een slim algoritme, wat is gebaseerd op de bewegingsactiviteit, wanneer een bericht moet worden verstuurd. Dit optimaliseert de levensduur van de tracker zodat jij de tracker voordeliger kan gebruiken.

BEWEGINGSACTIVITEIT PER WEEK

LOCATIES PER WEEK

56

5 JAAR

93

3 JAAR

140

2 JAAR

175

1.6 JAAR

200

1.4 JAAR

280

1 JAAR

DEKKING IN +31 LANDEN

DEKKING IN EUROPA

De MobioT tracker maakt gebruik van 2 Low Power IoT netwerken. Dit zijn de netwerken NB-IoT en LTE-M. Deze netwerken heeft de MobioT tracker nodig om zijn locatie naar het online dashboard te verzenden. Je kan dit ongeveer hetzelfde vergelijken met het telefoonnetwerk wat een mobiele telefoon nodig heeft om een bericht te versturen.

Door de combinatie van deze 2 netwerken kan de MobioT tracker zijn gegevens en locatie in maar liefst 180 landen verzenden. 23 van deze 180 landen liggen in Europa. Het komend jaar blijven er hier nog landen bij komen, want deze netwerken zijn nog volop in ontwikkeling. Deze nieuwe landen zullen dan ook automatisch worden ondersteund. In de afbeelding hiernaast zijn alle landen in Europa weergeven waar de MobioT tracker bereik heeft.

MAANDELIJKS BEDRAG INCLUSIEF GEBRUIK VAN HARDWARE

ABONNEMENTEN

Betaal een maandelijks bedrag voor connectiviteit en het gebruik van de hardware. Er hoeven dus geen éénmalige kosten betaald te worden voor de hardware. Dit betekent dat u met een laag maandelijks bedrag kan zien waar uw voertuig(en) zich bevinden. 

12 maanden

Betaal 12 maanden een maandelijks bedrag voor 1 jaar connectiviteit.

– Maximaal 280 locaties per week info-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. U kan deze locaties zo vaak als u wilt bekijken in het MobioT portaal

36 maanden

Betaal 36 maanden een maandelijks bedrag voor 3 jaar connectiviteit.

– Maximaal 93 locaties per weekinfo-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. U kan deze locaties zo vaak als u wilt bekijken in het MobioT portaal.

24 maanden

Betaal 24 maanden een maandelijks bedrag voor 2 jaar connectiviteit.

– Maximaal 140 locaties per weekinfo-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. U kan deze locaties zo vaak als u wilt bekijken in het MobioT portaal.

VANAF 100 MODULES PER JAAR

WORDT EEN OFFICIËLE RESELLER

Wordt een officiële reseller van de MobioT tracker. Vanaf een afname van 100 modules per jaar kun je een reseller van de MobioT tracker worden. Dien een aanvraag in via de knop hieronder en dan nemen wij contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Mobiot-tracker-LBS-GPS

VANAF 25 MODULES

OFFERTE AANVRAGEN

De module van MobioT is in bijna alle sectoren te gebruiken en eenvoudig te monteren. Voor bedrijven is het mogelijk om een offerte aan te vragen vanaf 25 modules.

Mobiot-LBS-GPS-Tracker