MOBIELE APP & API KOPPELING

LOKALISEER JE VOERTUIG(EN) MET MOBIOT

De tracker van MobioT is toepasbaar op vele voertuigen. Bevestig de tracker, met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen, eenvoudig aan je voertuig en blijf altijd op de hoogte van de locatie!

BAKFIETS

CARAVAN

MOTORFIETS

BOOT

EN MEER

BAKFIETS

CARAVAN

MOTORFIETS

BOOT

EN MEER

BAKFIETS

Bakfiets-MobioT-GPS-Tracker

ALTIJD & OVERAL VERBONDEN

BEVEILIG JE BAKFIETS

In het eerste kwartaal van 2021 zijn er 21% meer aangiftes gedaan van gestolen bakfietsen, vergeleken met diezelfde periode in 2020. Door de MobioT tracker word je dagelijks op de hoogte gehouden van de locatie van je kostbare bakfiets. Fijne bijkomstigheid, de MobioT tracker is binnen no-time geïnstalleerd.

DEKKING IN EUROPA

LOKALISEER JE CARAVAN

Een caravan is een kostbaar bezit wat niet altijd in de buurt staat. Bevestig de MobioT tracker en krijg inzichtelijk of je caravan, buiten je vakantie om, op de afgesproken locatie staat.

CARAVAN

Caravan-MobioT-GPS-Tracker
Battery-icon-mobiot-iot

Levensduur 5 jaar

De levensduur van de MobioT tracker is 5 jaar. In deze 5 jaar kan de tracker 14.600 locaties verzenden op de ingebouwde batterijcapaciteit.

IP67-mobiot-iot

100% waterdicht

De MobioT tracker is IP67 gecertificeerd! Dit betekent dat de module volledig stof- en waterdicht is voor 30 minuten tot 1 meter diepte.

theft-mobiot-iot

Sabotage detectie

Het is mogelijk om sabotage te detecteren. De
tracker kan registreren als het contact tussen
de tracker en het voertuig wordt verbroken.

QUAD OF CROSSMOTOR

quads-mobiot-iot

SABOTAGE DETECTIE

VIND JE QUAD OF CROSSMOTOR TERUG

Quads crossmotoren en motoren worden vaak gestolen. De motoren zijn vaak niet geregistreerd en hebben geen kenteken. Dit maakt de doorverkoop van de gestolen motoren heel erg makkelijk. De MobioT tracker biedt hierin de oplossing doordat de tracker overal bereik heeft. Door de sabotage detectie wordt er bij demontage van de tracker direct een melding verstuurd. 

STOF- EN WATERDICHT

BEVEILIG JE VAARTUIG

Krijg inzichtelijk waar je boot of waterscooter zich bevindt. De MobioT tracker is IP67 gecertificeerd wat betekent dat de tracker stof en waterdicht is tot 1 meter diepte. Door deze waterdichtheid is het de ideale oplossing om op een vaartuig te gebruiken.

BOOT OF WATERSCOOTER

Boot-Mobiot-Iot-gps-tracker

AANHANGER OF PAARDENTRAILER

aanhanger-mobiot-iot

ALTIJD & OVERAL VERBONDEN

LOKALISEER JE AANHANGER OF TRAILER

Trailers en aanhangers worden veel gestolen. De kleinere aanhangers zijn vaak niet geregisteerd of hebben geen eigen kenteken. Dit maakt de doorverkoop erg makkelijk. Met de MobioT tracker ben je altijd en overal op de hoogte van de locatie van je aanhanger of trailer.

NAUWKEURIGE LOCATIE

VIND JE SCOOTER

Beveilig je scooter met de MobioT tracker. Door de tracker word je dagelijks op de hoogte gehouden van de locatie van je scooter. De MobioT tracker is eenvoudig te monteren waardoor je weer snel op weg bent.

SCOOTER

Scooter-MobioT-GPS-Tracker

OLDTIMER

oldtimer-mobiot-gps-tracker

TRACKER OP BATTERIJ

VIND JE OLDTIMER TERUG

Beveilig je klassieker met de MobioT tracker. Niet alle auto’s hebben de nieuwste technieken voor een tracker op voeding, bijvoorbeeld bij een oldtimer. De MobioT tracker is hier een ideale oplossing voor. De tracker op batterij is eenvoudig te monteren in je waardevolle auto.

VANAF € 3,95 (incl. BTW) PER MAAND

GEÏNTERESSEERD IN MOBIOT TRACKER?

Moeilijk detecteerbaar

Levensduur 5 jaar

Geen aanschafkosten

Mobiot-tracker-LBS-GPS