MOBIELE APP & API KOPPELING

LOKALISEER JE VOERTUIG(EN) MET MOBIOT

De tracker van MobioT is toepasbaar op vele voertuigen. Bevestig de tracker, met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen, eenvoudig aan je voertuig en blijf altijd op de hoogte van de locatie!

FATBIKE

SCOOTER

BAKFIETS

EN MEER

Bakfiets-MobioT-GPS-Tracker

ALTIJD & OVERAL VERBONDEN

BEVEILIG JE FATBIKE

Beveilig je Fatbike met de MobioT tracker. Door de tracker word je dagelijks op de hoogte gehouden van de locatie van je Fatbike. De MobioT tracker is eenvoudig te monteren waardoor je weer snel op weg bent.

NAUWKEURIGE LOCATIE

VIND JE SCOOTER

Beveilig je scooter met de MobioT tracker. Door de tracker word je dagelijks op de hoogte gehouden van de locatie van je scooter. De MobioT tracker is eenvoudig te monteren waardoor je weer snel op weg bent.

Scooter-MobioT-GPS-Tracker
Bakfiets-MobioT-GPS-Tracker

ALTIJD & OVERAL VERBONDEN

BEVEILIG JE BAKFIETS

In het eerste kwartaal van 2021 zijn er 21% meer aangiftes gedaan van gestolen bakfietsen, vergeleken met diezelfde periode in 2020. Door de MobioT tracker word je dagelijks op de hoogte gehouden van de locatie van je kostbare bakfiets. Fijne bijkomstigheid, de MobioT tracker is binnen no-time geïnstalleerd.

ALTIJD & OVERL VERBONDEN

LOKALISEER JE AANHANGER OF TRAILER

Trailers en aanhangers worden veel gestolen. De kleinere aanhangers zijn vaak niet geregisteerd of hebben geen eigen kenteken. Dit maakt de doorverkoop erg makkelijk. Met de MobioT tracker ben je altijd en overal op de hoogte van de locatie van je aanhanger of trailer.

Caravan-MobioT-GPS-Tracker
Caravan-MobioT-GPS-Tracker

DEKKING IN EUROPA

LOKALISEER JE CARAVAN

Een caravan is een kostbaar bezit wat niet altijd in de buurt staat. Bevestig de MobioT tracker en krijg inzichtelijk of je caravan, buiten je vakantie om, op de afgesproken locatie staat.

Battery-icon-mobiot-iot

Levensduur 5 jaar

De levensduur van de MobioT tracker is 5 jaar. In deze 5 jaar kan de tracker 14.600 locaties verzenden op de ingebouwde batterijcapaciteit.

IP67-mobiot-iot

100% waterdicht

De MobioT tracker is IP67 gecertificeerd! Dit betekent dat de module volledig stof- en waterdicht is voor 30 minuten tot 1 meter diepte.

theft-mobiot-iot

Sabotage detectie

Het is mogelijk om sabotage te detecteren. De
tracker kan registreren als het contact tussen
de tracker en het voertuig wordt verbroken.

TRACKER OP BATTERIJ

BEVEILIG JE AUTO

Beveilig je voertuig met de MobioT tracker. Niet alle auto’s hebben de nieuwste technieken voor een tracker op voeding. De MobioT tracker is hier een ideale oplossing voor. De tracker op batterij is eenvoudig te monteren in je waardevolle auto.

Boot-Mobiot-Iot-gps-tracker
quads-mobiot-iot

SABOTAGE DETECTIE

VIND JE MOTOR TERUG

Liefst 1 op de 472 motoren wordt op enig moment gestolen, en van al die gestolen motoren krijgt de eigenaar deze uiteindelijk in maar 1 op de 5 gevallen weer terug. Veel gestolen motoren worden verkocht voor onderdelen. Zorg dat jij je motor altijd terug kan vinden met onze tracker.

STOF- EN WATERDICHT

BEVEILIG JE VAARTUIG

Krijg inzichtelijk waar je boot of waterscooter zich bevindt. De MobioT tracker is IP67 gecertificeerd wat betekent dat de tracker stof en waterdicht is tot 1 meter diepte. Door deze waterdichtheid is het de ideale oplossing om op een vaartuig te gebruiken.

Boot-Mobiot-Iot-gps-tracker