MAANDELIJKS BEDRAG

PRIJS & KWALITEIT

Ons doel is om de beste LBS & GPS-tracker op de markt aan te bieden voor een vast bedrag per maand zonder éénmalige aanschafkosten. Met de MobioT tracker wordt het traceren van jouw waardevolle voertuigen eenvoudig!

Mobiot-LBS-GPS-Tracker

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ONS

connection-mobiot-iot

Ontwikkeld in Nederland

Wij zijn een 100% Nederlandse partij gevestigd in
‘s-Hertogenbosch. Ons product is van software tot hardware ontwikkeld in Nederland!

mounting-mobiot-iot

Technologische innovatie

De hardware is al 3 jaar in ontwikkeling. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uiterst innovatief product hebben.

location-mobiot-iot

Professionele service

Ons team van professionals, staat op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar. Wij helpen je graag met technische vragen en denken graag mee over de beste oplossingen.

theft-mobiot-iot

Privacy

MobioT hecht veel waarde aan dataveiligheid en datasoevereiniteit. Daarom garanderen we kwaliteit en veiligheid door onze processen en diensten hierop in te richten. Onze servers (data) staan daarom enkel in West-Europa.

MILIEUBEWUST

DUURZAAMHEID

Wanneer het abonnement van een MobioT tracker is afgelopen of wordt beëindigd, dan dient de tracker te worden geretourneerd naar MobioT.

Dit doen we met het oog op duurzaamheid. In sommige gevallen worden onderdelen van een oude tracker zelfs hergebruikt.

GEVESTIGD IN ‘S-HERTOGENBOSCH

OVER ONS

Wij zijn MobioT, een aanbieder van een totale IoT oplossing. Deze totale IoT-oplossing bestaat uit; een IoT tracking sensor, connectiviteit en een mobiele app. 

Onze oplossing is in Nederland ontwikkeld! De software en hardware ontwikkelen wij samen met Dutch IoT Solutions. Door de samenwerking met een Nederlandse soft- en hardware leverancier, is het eenvoudiger om te communiceren en af te stemmen over het uiteindelijke product. Dit zorgt voor kortere levertijden en een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze LBS & GPS tracker.

MobioT is gevestigd in het gezellige ’s-Hertogenbosch. Ook wel het kloppend ICT- en datahart van Nederland genoemd. Ons kantoor bevindt zich in het historische Grasso pand waar wij dagelijks onze klanten en prospects van dienst zijn en een netwerk van bedrijven om ons heen hebben verzameld. De Grasso is de hotspot in ’s-Hertogenbosch voor bedrijven met een focus op ICT en data.  

VANAF € 3,95 (incl. BTW) PER MAAND

GEÏNTERESSEERD IN MOBIOT TRACKER?

Moeilijk detecteerbaar

Levensduur 5 jaar

Geen aanschafkosten

Mobiot-tracker-LBS-GPS