LBS & GPS TRACKING VOOR
€ 3,95 PER MAAND

(excl. BTW € 3,26 per maand)

Met de MobioT tracker wordt het traceren van jouw waardevolle bezittingen efficiënter. Met onze module bieden wij de mogelijkheid voor het terugvinden van gestolen bezittingen. De totale IoT-oplossing van MobioT bestaat uit; een IoT tracking sensor en een mobiele app. 

wifi-icon-mobiot-iot

Dekking in Europa

5 jaar batterijduur

IP67-mobiot-iot

100% waterdicht

MobioT-track-&-trace-iot-module

5 jaar batterijduur

De levensduur van de MobioT tracker is 5 jaar. In deze 5 jaar kan de MobioT tracker 14.600 locaties verzenden op de ingebouwde batterijcapaciteit.

MobioT-track-&-trace-iot-module

100% waterdicht

De MobioT tracker is IP67 gecertificeerd! Dit betekent dat de tracker volledig stof- en waterdicht is voor 30 minuten tot 1 meter diepte.

wifi-icon-mobiot-iot

Dekking in Europa

De MobioT tracker maakt gebruik van 2 netwerken. Dit zijn LTE-CAT-M1 & NB-IOT. Door de combinatie van deze 2 netwerken kan de Mobiot tracker zijn locatie verzenden vanuit 31 landen.

mounting-mobiot-iot

Eenvoudige en snelle montage

Binnen no-time heb je de Mobiot tracker in de lucht zonder aan te sluiten op een accu. Deze is eenvoudig te monteren door zijn compacte formaat. De bijgeleverde handleiding leidt je eenvoudig door de installatie heen.

detection-mobiot-iot

Moeilijk detecteerbaar

De MobioT tracker is alleen online bij het verzenden van een locatie. De tracker is gemiddeld enkele minuten per dag online, hierdoor is de tracker lastig te detecteren.

theft-mobiot-iot

Sabotage detectie

Het is mogelijk om sabotage te detecteren. De tracker kan registreren als het contact tussen de tracker en het voorwerp wordt verbroken.

location-mobiot-iot

Locatie bepaling

De MobioT tracker verzendt zijn locaties op basis van de beweging zowel indoor als outdoor! De tracker bepaalt zelf, op basis van de bewegingsactiviteit van het voertuig, of het relevant is om een locatie te verzenden.

warranty-mobiot-iot

Garantie

De Mobiot tracker heeft een garantie op de gehele looptijd van het abonnement. Zo ben je altijd verzekerd van een MobioT tracker voor jouw waardevolle voertuig. Indien de tracker open wordt gemaakt, dan vervalt de garantie op de tracker.

BATTERIJ CAPACITEIT

De batterij van de MobioT tracker gaat 1 tot 5 jaar mee. In deze 1 tot 5 jaar kan de MobioT tracker  14.600 locaties verzenden. Het maximaal aantal locaties dat per week kan worden verzonden ligt aan het gekozen abonnementstype.

De MobioT tracker bepaalt op basis van een slim algoritme, wat is gebaseerd op de bewegingsactiviteit, wanneer een bericht moet worden verstuurd. Dit optimaliseert de levensduur van de tracker zodat jij de tracker voordeliger kan gebruiken.

BEWEGINGSACTIVITEIT PER WEEK

LOCATIES PER WEEK

56

5 JAAR

93

3 JAAR

140

2 JAAR

175

1.6 JAAR

200

1.4 JAAR

280

1 JAAR

GEEN AANSCHAFKOSTEN

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ABONNEMENT?

Keuze uit maandelijks opzegbaar, 12 maanden of 36 maanden abonnement zonder aanschafkosten. Door dit abonnementsmodel kun je als klant profiteren van regelmatige updates en verbeteringen. Klik op de knop hieronder voor meer info over het abonnementsmodel.

MAANDELIJKS BEDRAG INCLUSIEF GEBRUIK VAN DE TRACKER

ABONNEMENTEN

Maak gebruik van zowel de tracker, connectiviteit en een mobiele app voor een vast bedrag per maand. Er hoeven dus geen éénmalige kosten betaald te worden voor de tracker. Dit betekent dat je al vanaf € 3,95 per maand kunt zien waar jouw waardevolle voertuig zich bevindt.

Maandelijks

Betaal maandelijks
€ 8,95 (incl. BTW).

– Maandelijks opzegbaar
– Geen aanschafkosten
– Garantie zolang abonnement loopt

€ 8,95

36 Maanden

Betaal 36 maanden
€ 3,95 (incl. BTW).

– Geen aanschafkosten
– Garantie zolang abonnement loopt

€ 3,95

12 Maanden

Betaal 12 maanden
€ 5,95 (incl. BTW).

– Geen aanschafkosten
– Garantie zolang abonnement loopt

€ 5,95

DEKKING IN +31 LANDEN

DEKKING IN EUROPA

De MobioT tracker maakt gebruik van 2 Low Power IoT netwerken. Dit zijn de netwerken NB-IoT en LTE-M. Deze netwerken heeft de MobioT tracker nodig om zijn locatie naar het online dashboard te verzenden. Je kan dit ongeveer hetzelfde vergelijken met het telefoonnetwerk wat een mobiele telefoon nodig heeft om een bericht te versturen.

Door de combinatie van deze 2 netwerken kan de MobioT tracker zijn gegevens en locatie in maar liefst 180 landen verzenden. 23 van deze 180 landen liggen in Europa. Het komend jaar blijven er hier nog landen bij komen, want deze netwerken zijn nog volop in ontwikkeling. Deze nieuwe landen zullen dan ook automatisch worden ondersteund. In de afbeelding hiernaast zijn alle landen in Europa weergeven waar de MobioT tracker bereik heeft.

VANAF € 3,95 (incl. BTW) PER MAAND

GEÏNTERESSEERD IN MOBIOT TRACKER?

Moeilijk detecteerbaar

Levensduur 5 jaar

Geen aanschafkosten

Mobiot-tracker-LBS-GPS