ONLINE OMGEVING VOOR MOBIEL EN DESKTOP 

LBS & GPS TRACKING VOOR
€ 2,95 PER MAAND

(excl. BTW € 2,44 per maand)

Met de MobioT tracker wordt het traceren van jouw waardevolle bezittingen efficiënter. Met onze module bieden wij de mogelijkheid voor het terugvinden van gestolen bezittingen. De totale IoT-oplossing van MobioT bestaat uit; een IoT tracking sensor en een online omgeving.

wifi-icon-mobiot-iot

Dekking in 25+ landen

Levensduur 5 jaar

IP67-mobiot-iot

Stof- en waterdicht

Battery-icon-mobiot-iot

Levensduur 5 jaar

De levensduur van de MobioT tracker is 5 jaar. In deze 5 jaar kan de MobioT tracker minimaal 14.600 locaties verzenden op de ingebouwde batterijcapaciteit.

IP67-mobiot-iot

Stof- en waterdicht

De Mobiot tracker is IP67 gecertificeerd! Dit betekent dat de module volledig stof- en waterdicht is tot 1 meter diepte. 

wifi-icon-mobiot-iot

Dekking in 25+ landen

De MobioT tracker maakt gebruik van 2 netwerken. Dit zijn LTE-CAT-M1 & NB-IOT. Door de combinatie van deze 2 netwerken kan de Mobiot tracker zijn locatie verzenden vanuit 31 landen.

mounting-mobiot-iot

Eenvoudige en snelle montage

Binnen no-time heb je de Mobiot tracker in de lucht en ontvang je de locatie van jouw bezittingen. De bijgeleverde handleiding leidt je eenvoudig door de installatie heen.

detection-mobiot-iot

Moeilijk detecteerbaar

De MobioT tracker is alleen online bij het verzenden van een locatie. De module is gemiddeld maar enkele minuten per dag online, hierdoor is de module lastig te detecteren.

theft-mobiot-iot

Sabotage detectie

Het is mogelijk om sabotage te detecteren. De module kan registreren als het contact tussen de module en het voorwerp wordt verbroken.

location-mobiot-iot

Locaties op basis van beweging

De MobioT tracker verzendt zijn locaties op basis van de beweging. De tracker bepaalt zelf op basis van de bewegingsactiviteit van de bezitting of het relevant is om een locatie te verzenden.

warranty-mobiot-iot

Garantie

De Mobiot tracker heeft een garantie van de gehele looptijd van het abonnement. Indien de tracker open wordt gemaakt dan vervalt de garantie op de tracker.

BATTERIJ CAPACITEIT

De batterij van de MobioT tracker gaat 1 tot 5 jaar mee. In deze 1 tot 5 jaar kan de MobioT tracker maximaal 14.600 locaties verzenden. Het maximaal aantal locaties dat per week kan worden verzonden ligt aan het gekozen abonnementstype.

De MobioT tracker bepaalt op basis van een slim algoritme, wat is gebaseerd op de bewegingsactiviteit, wanneer een bericht moet worden verstuurd. Dit optimaliseert de levensduur van de tracker, zodat jij de tracker voordeliger kan gebruiken.

BEWEGINGSACTIVITEIT PER WEEK

LOCATIES PER WEEK

56

5 JAAR

93

3 JAAR

140

2 JAAR

175

1.6 JAAR

200

1.4 JAAR

280

1 JAAR

ONLINE OMGEVING

ALTIJD & OVERAL VERBONDEN

ALTIJD OP DE HOOGTE 

Blijf altijd op de hoogte van de locatie(s) van jouw waardevolle voertuig(en) met het online dashboard. Het dashboard is op zowel een desktop als mobiel te bereiken.

Dashboard voor mobiel

Dashboard voor desktop

Meerdere modules in één dashboard

MAANDELIJKS BEDRAG INCLUSIEF GEBRUIK VAN HARDWARE

ABONNEMENTEN

Maak gebruik van zowel de hardware, connectiviteit en gebruikersinterfaces voor een vast bedrag per maand. Er hoeven dus geen eenmalige kosten betaald te worden voor de hardware. Dit betekent dat je al vanaf € 2,95 per maand kan zien waar jouw waardevolle voertuig zich bevindt. 

Maandelijks

Betaal maandelijks
€ 7,95 (incl. BTW).

- Maximaal 168 locaties per week info-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. Je kan deze locaties zo vaak als je wilt bekijken in het MobioT portaal.
- Maandelijks opzegbaar

€ 7,95

36 maanden

Betaal 36 maanden iedere maand
€ 2,95 (incl. BTW).

- Maximaal 56 locaties per weekinfo-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. Je kan deze locaties zo vaak als je wilt bekijken in het MobioT portaal.

€ 2,95

12 maanden

Betaal 12 maanden iedere maand
€ 4,95 (incl. BTW).

- Maximaal 147 locaties per weekinfo-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. Je kan deze locaties zo vaak als je wilt bekijken in het MobioT portaal.

€ 4,95

DEKKING IN +25 LANDEN

DEKKING IN EUROPA

De MobioT tracker maakt gebruik van 2 Low Power IoT netwerken. Dit zijn de netwerken NB-IoT en LTE-M. Deze netwerken heeft de MobioT tracker nodig om zijn locatie naar het online dashboard te verzenden. Je kan dit ongeveer hetzelfde vergelijken met het telefoonnetwerk wat een mobiele telefoon nodig heeft om een bericht te versturen.

Door de combinatie van deze 2 netwerken kan de MobioT tracker zijn gegevens en locatie in maar liefst 180 landen verzenden. 23 van deze 180 landen liggen in Europa. Het komend jaar blijven er hier nog landen bij komen, want deze netwerken zijn nog volop in ontwikkeling. Deze nieuwe landen zullen dan ook automatisch worden ondersteund. In de afbeelding hiernaast zijn alle landen in Europa weergeven waar de MobioT tracker bereik heeft.

VANAF € 2,95 (incl. BTW) PER MAAND

INTERESSE IN DE MOBIOT TRACKER?

Moeilijk detecteerbaar

Levensduur 5 jaar

Geen eenmalige kosten

Mobiot-tracker-LBS-GPS
nl_NLDutch