VOLG JE TRAILER ALTIJD EN OVERAL

 

 

DUIDELIJK OVERZICHT

 

 Voorkom stilstaande trailers en optimaliseer het gebruik met behulp van je dashboard.

 

LOADING DOCK REGISTRATIE

Het vastleggen en controleren van alle inkomende en uitgaande vrachtactiviteiten bij de laadperrons.

 

BEVEILIGING
VAN JE TRAILERS EN VRACHT

Activeer directe meldingen om ongeautoriseerd gebruik, de opening van deuren en het uitladen van ladingen te signaleren.

 

DEUR SENSOREN 

Deur sensoren voor trailers bieden real-time bewaking, waardoor nauwkeurige controle over lading en veiligheid tijdens transport wordt gegarandeerd.

 

GEBRUIK JE TRAILERS MEER

Verhoog je omzet door ongebruikte trailers in te zetten op locaties waar de vraag hoger is.

 

TEMPERATUUR MONITORING

Het verkrijgen van inzicht in de temperatuur in trailers is essentieel om de productkwaliteit tijdens transport te waarborgen.

MAANDELIJKS BEDRAG INCLUSIEF GEBRUIK VAN DE TRACKER

ABONNEMENTEN

Maak gebruik van zowel de tracker, connectiviteit en een mobiele app voor een vast bedrag per maand. Er hoeven dus geen éénmalige kosten betaald te worden voor de tracker. Dit betekent dat je al vanaf € 3,95 per maand kunt zien waar jouw waardevolle voertuig zich bevindt.

12 maanden

Betaal 12 maanden een maandelijks bedrag voor 1 jaar connectiviteit.

– Maximaal 280 locaties per week info-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. U kan deze locaties zo vaak als u wilt bekijken in het MobioT portaal

36 maanden

Betaal 36 maanden een maandelijks bedrag voor 3 jaar connectiviteit.

– Maximaal 93 locaties per weekinfo-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. U kan deze locaties zo vaak als u wilt bekijken in het MobioT portaal.

24 maanden

Betaal 24 maanden een maandelijks bedrag voor 2 jaar connectiviteit.

– Maximaal 140 locaties per weekinfo-icon
Dit staat voor het aantal locaties dat de MobioT tracker naar de server kan sturen. U kan deze locaties zo vaak als u wilt bekijken in het MobioT portaal.

Ontdek de kracht van het MobioT GPS Tracking Portal, jouw betrouwbare partner in locatiebewaking

BEWEGING HISTORIE

LOCATIE OP BASIS VAN BEWEGING

Optimaliseer jouw trailermanagement met onze geavanceerde GPS-tracker. Ontdek de kracht van nauwkeurige locatiebepaling, waardoor je  inzicht krijgt in de positie van je trailers. Met onze gebruiksvriendelijke GPS-tracker ben je altijd één stap voor op planning en logistiek. Verhoog de efficiëntie van je transportoperaties door proactief te traceren, wat resulteert in verbeterde routeplanning, diefstalpreventie en brandstofbesparing. Ontdek de voordelen van moeiteloos trailermanagement met onze geavanceerde GPS-trackingoplossingen. Neem de controle in handen en optimaliseer jouw logistieke processen vandaag nog.

COMPACT & EENVOUDIG AAN TE SLUITEN

SPECIFICATIES MOBIOT LBS / GPS TRACKER

 

Trailer tracking
DEKKING

De Hertz C-V1.0 breidt zijn mogelijkheden uit over 25 of meer landen door gebruik te maken van het LTE-M/NB-IoT-netwerk voor een wijdverspreide dekking. Dit zorgt voor een betrouwbaar en uitgebreid bereik, waardoor naadloze connectiviteit in diverse geografische regio’s mogelijk is.

SABOTAGEDETECTIE

De Hertz C-V1.0 maakt gebruik van een innovatief onderbrekingssysteem dat in werking wordt gesteld door het verlies van magnetisme. Dit zorgt voor een snelle overgang naar de herstelmodus en verbetert het reactievermogen en de aanpasbaarheid van het apparaat in kritieke situaties.

  BACK-UP BATTERIJ

  Met ATEX-gecertificeerde batterijen blinkt de Hertz C-V1.0 uit in extreme weersomstandigheden en garandeert betrouwbare prestaties. De batterij heeft een indrukwekkende levensduur van 5 jaar.

  STOF- EN WATERDICHT

  Met een IP66-classificatie is de Hertz C-V1.0 stof- en waterdicht en bestand tegen veeleisende omstandigheden. Het robuuste ontwerp zorgt voor betrouwbare prestaties, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.

  IMPACT

  Met een veerkrachtige IK6-classificatie biedt de Hertz C-V1.0 aanzienlijke bescherming tegen mechanische schokken van buitenaf. De duurzaamheid bij het weerstaan van kracht maakt het een betrouwbare keuze voor toepassingen die weerstand tegen fysieke impact vereisen.

   VEILIGHEIDSMAATREGELEN

   De Hertz C-V1.0 en de firmware bevatten robuuste beveiligingsprotocollen om uw telematica-gegevens te beschermen. De gegevensoverdracht maakt gebruik van 128-bits ECDH-encryptie en geheugenveilige programmeerpraktijken worden gebruikt om te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

    GATEWAY TOT ONZE BEACONS

    De Hertz C-V1.0 functioneert als een veelzijdige gateway, die de ontvangst van onze bakens stilletjes vergemakkelijkt. Het ingetogen maar effectieve ontwerp integreert naadloos met onze technologie, waardoor verbeterde connectiviteit en uitgebreide traceermogelijkheden mogelijk zijn.