Werken bij Mobiot

Zodra je het kantoor van MobioT binnenstapt, word je ondergedompeld in de wereld van IoT. Wij zijn elke dag bezig met nieuwe innovaties en technologie om onze tracker te optimaliseren.

MobioT is in korte tijd enorm gegroeid en wij geloven in de kracht van collega’s met diversiteit in competenties, persoonlijkheden en knowhow. We hebben zowel strategische denkers als doeners nodig die nieuwe uitdagingen aangaan.

Bij MobioT willen we dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Ben jij die nieuwe collega die we zoeken? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar ons op!

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.
Heb je toch interesse om te werken bij MobioT? Stuur ons een open sollicitatie! Altijd goed.

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ONS

connection-mobiot-iot

Ontwikkeld in Nederland

Wij zijn een 100% Nederlandse partij gevestigd in
‘s-Hertogenbosch. Ons product is van software tot hardware ontwikkeld in Nederland!

mounting-mobiot-iot

Technologische innovatie

De hardware is al 3 jaar in ontwikkeling. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uiterst innovatief product hebben.

location-mobiot-iot

Professionele service

ns team van professionals, staat op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar. Wij helpen je graag met technische vragen en denken graag mee over de beste oplossingen.

theft-mobiot-iot

Privacy

MobioT hecht veel waarde aan dataveiligheid en datasoevereiniteit. Daarom garanderen we kwaliteit en veiligheid door onze processen en diensten hierop in te richten. Onze servers (data) staan daarom enkel in West-Europa.

MILIEUBEWUST

DUURZAAMHEID

Wanneer het abonnement van een MobioT tracker is afgelopen of wordt beëindigd, dan dient de tracker te worden geretourneerd naar MobioT.

Dit doen we met het oog op duurzaamheid. In sommige gevallen worden onderdelen van een oude tracker zelfs hergebruikt.

GEVESTIGD IN ‘S-HERTOGENBOSCH

OVER ONS

Wij zijn MobioT, een aanbieder van een totale IoT oplossing.  Deze totale IoT-oplossing bestaat uit; een IoT tracking sensor, een online omgeving en connectiviteit.

Onze oplossing is in Nederland ontwikkeld! De software en hardware ontwikkelen wij samen met Dutch IoT Solutions. Door de samenwerking met een Nederlandse soft- en hardware leverancier, is het eenvoudiger om te communiceren en af te stemmen over het uiteindelijke product. Dit zorgt voor kortere levertijden en een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze LBS & GPS tracker.

MobioT is gevestigd in het gezellige ’s-Hertogenbosch. Ook wel het kloppend ICT- en datahart van Nederland genoemd. Ons kantoor bevindt zich in het historische Grasso pand waar wij dagelijks onze klanten en prospects van dienst zijn en een netwerk van bedrijven om ons heen hebben verzameld. De Grasso is de hotspot in ’s-Hertogenbosch voor bedrijven met een focus op ICT en data.