ONLINEOMGEVING, SMARTPHONE APP & API KOPPELING

LOKALISEER JE AANHANGER

Met een GPS tracker voor een aanhanger krijg je altijd inzichtelijk of je aanhanger, buiten gebruik om op de afgesproken locatie staat. Indien de GPS tracker op de aanhanger is geïnstalleerd, dan zie je waar de aanhanger zich bevindt.

MAANDELIJKS BEDRAG INCLUSIEF GEBRUIK VAN HARDWARE

GPS TRACKER VOOR JE AANHANGER

Een aanhanger is een kostbaar bezit wat niet altijd in de buurt staat. Bevestig de MobioT tracker en krijg inzichtelijk of je aanhanger, buiten je ritten om, op de laatste locatie staat.   

Sabotage detectie
Zoals in veel branches zijn ook aanhangers het doelwit van diefstal. Een aanhanger staat niet altijd op een plek waar je deze 24/7 in de gaten kan houden. Met een GPS tracker is het wel mogelijk om de aanhanger in de gaten te houden of deze zich op de plek bevindt waar je de aanhanger hebt neergezet. De MobioT GPS tracker zal een melding sturen wanneer de aanhanger zich verplaatst. Hierdoor geeft het een veilig gevoel om je kostbare aanhanger ergens achter te laten. Via ons online portaal en app zie je in één oogopslag waar de aanhanger zich bevindt. Heb je de aanhanger verhuurd of uitgeleend? Houd je aanhanger in de gaten waar deze allemaal is geweest en voor hoe lang. Doordat de MobioT GPS tracker voorzien is van sabotage detectie, weet je binnen mum van tijd wat de laatste locatie is geweest van de aanhanger. Tegenwoordig worden er door criminelen “GPS-signal-detectors” gebruikt om GPS-trackers in een voertuig te detecteren. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat de tracker gedetecteerd wordt, is de Mobiot tracker beperkt online. De tracker is alleen online bij het verzenden van zijn locatie. Bij het verzenden van één locatie is de module gemiddeld 1 minuut online. Dit betekent dat de module gemiddeld maar 3-5 minuten per dag online is, waardoor het voor criminelen zeer lastig is om de tracker te detecteren.

Abonnement
Volg je aanhanger op de voet met de MobioT GPS tracker en vraag je niet meer af of de aanhanger veilig op zijn plek staat. Bekijk hieronder de abonnementen om jouw waardevolle aanhanger te blijven volgen. Al voor €2,95 per maand ben je altijd verbonden!

AANHANGER

aanhanger-mobiot-iot
MobioT tracker - maandelijks
 • Connectiviteit zolang abonnement loopt
 • Maximaal 49 locaties per week (7 per dag)
 • Gebruik IoT tracking sensor
 • Een online omgeving voor mobiel & desktop

€ 7,95 per maand

MobioT tracker - 36 maanden
 • Connectiviteit zolang abonnement loopt
 • Maximaal 21 locaties per week (3 per dag)
 • Gebruik IoT tracking sensor
 • Een online omgeving voor mobiel & desktop

€ 2,95 per maand

MobioT tracker - 12 maanden
 • Connectiviteit zolang abonnement loopt
 • Maximaal 35 locaties per week (5 per dag)
 • Gebruik IoT tracking sensor
 • Een online omgeving voor mobiel & desktop

€ 4,95 per maand

HOE WERKT DE MOBIOT LBS / GPS TRACKER

De MobioT tracker maakt gebruik van LBS en GPS. De LBS verbinding gebeurt met behulp van de GSM-zendmasten van serviceproviders van mobiele telefoons, zoals een KPN of T-mobile. En de GPS verbinding gaat met GPS satelieten die de exacte geografische coördinaten van een object berekenen. Door de combinatie van deze 2 systemen kan de MobioT tracker in 25+ landen zijn locatie nauwkeurig verzenden.

WELKE FUNCTIONALITEITEN HEEFT DE MOBIOT LBS/ GPS TRACKER VOOR AANHANGERS

De GPS tracker van MobioT kan:

 • op basis van beweging de locatie van jouw aanhanger bepalen;
 • de sabotage van de tracker in jouw aanhanger detecteren;
 • de locatie historie van jouw aanhanger inzien;
 • de locatie van jouw aanhanger in +20 landen in Europa verzenden;
 • een notificatie verzenden wanneer de batterij bijna leeg is;
 • weergeven wanneer jouw aanhanger in beweging is;
 • 3650 keer de locatie van jouw aanhanger verzenden.

 

HOE KAN JE DE LOCATIES VAN DE TRACKER INZIEN

Via ons online portaal zie je in één oogopslag op je mobiele telefoon of computer waar de aanhanger zich bevindt. Heb je de aanhanger verhuurd of uitgeleend? Hou je aanahanger in de gaten waar deze allemaal is geweest en hoe lang.

Doordat de MobioT tracker voorzien is van sabotage detectie, weet je binnen mum van tijd wat de laatste locatie is geweest van de caravan. Tegenwoordig worden er door crimnelen “GPS-signal-detectors” gebruikt om GPS-trackers in een voertuig te detecteren. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat de tracker gedetecteerd wordt, is de MobioT tracker beperkt online. De MobioT tracker is alleen online bij het verzenden van zijn locatie. Bij het verzenden van één locatie is de module gemiddeld 1 minuut online. Dit betekent dat de module gemiddeld maar 3-5 minuten per dag online is, waardoor het voor criminelen zeer lastig is om de tracker te detecteren. Daarnaast is door deze techniek de batterijduur van de MobioT tracker tot wel +3 jaar.

 

LOKALISEER JE BEZITTING MET MOBIOT

ONZE ANDERE TOEPASSINGEN