GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN

KOOP DE MOBIOT  TRACKER
VANAF € 149,95

Betaal éénmalig een bedrag voor de hardware en connectiviteit. Je heb de keuze uit 3 soorten hardware/connectiviteit combinaties.

Mobiot-LBS-GPS-Tracker

ÉÉNMALIG BEDRAG INCLUSIEF HARDWARE EN CONNECTIVITEIT

HOE WERKT HET?

Voor de tracker zonder abonnement betaal je als klant zijnde éénmalig voor de hardware en connectiviteit. Wanneer de connectiviteit op is, dan bestaat de mogelijkheid om connectiviteit bij te kopen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de support van MobioT.

Hardware
Na aankoop van de tracker is de hardware 100% van jou. MobioT verleend op de hardware van de tracker 2 jaar garantie en op de ingebouwde batterijen 1 jaar garantie.

Connectiviteit
De MobioT LBS / GPS tracker kan maximaal 14.600 berichten versturen op de batterijen die in de tracker zitten. De batterijen van de GPS tracker zonder abonnement zijn naar het versturen van deze berichten vervangbaar voor nieuwe Li/FeS2 batterijen.

Standaard heeft de tracker 4.800 berichten connectiviteit. Deze 4.800 berichten dienen binnen 12 maanden verstuurd te worden. Dit is uit te breiden naar 24 maanden duur waarin maximaal 9.600 berichten verstuurd kunnen worden of 36 maanden waarin maximaal 14.400 berichten verstuurd kunnen worden.

De MobioT tracker zonder abonnement bepaald zelf op basis van beweging of het relevant is om een nieuwe locatie te verzenden. Dit betekent dat de tracker geen locatie zal versturen als de asset, waar de tracker in zit, een x aantal dagen op dezelfde locatie staat. Dit betekent ook dat wanneer een asset vaak in beweging is en weer stilstaat de tracker zijn locatie vaker zal versturen. Omdat de tracker zijn locatie verzendt op basis van beweging kan het zijn dat de tracker zijn connectiviteit berichten eerder verbruikt, dan het aantal connectiviteit maanden.

 

LOCATIE OP BASIS VAN BEWEGING

Bewegingshistorie-mobiot-tracker-GPS-LBS

HET CONFIGURATIE PROCES

mobiot-check

STAP 1

MOBIOT TRACKER BESTELLEN

Kies voor 12, 24 of 36 maanden connectiviteit en bestel de module zonder abonnement met de door jou gewenste connectiviteit.

STAP 2

DE BESTELLING KOMT BINNEN BIJ MOBIOT

Jouw bestelling komt binnen bij MobioT. Een medewerker van MobioT stelt jouw tracker samen op onze locatie in ‘s-Hertogenbosch.

siteicon-mobiot-iot
mobiot-check

STAP 3

PERSOONLIJKE CONFIGURATIE TRACKER

Een medewerker van MobioT neemt contact met je op om de tracker persoonlijk te configureren op basis van de asset waarin jij jouw MobioT tracker wilt monteren.

STAP 4

DE TRACKER WORDT VERZONDEN

De tracker wordt verzonden naar de door jou gewenste locatie via onze verzendpartner MyParcel.

mobiot-e-mail
mounting-mobiot-iot

STAP 5

PLAATS DE TRACKER IN JE ASSET

Plaats de tracker in je asset en begin met het tracken van je asset!

MobioT tracker - 12 maanden
 • 4.800 berichten in 12 maanden
 • Geen abonnementskosten
 • IoT tracking sensor
 • Een online omgeving voor mobiel & desktop

Eenmalig € 149,95

MobioT tracker - 24 maanden
 • 9.600 berichten in 24 maanden
 • Geen abonnementskosten
 • IoT tracking sensor
 • Een online omgeving voor mobiel & desktop

Eenmalig € 169,95

MobioT tracker - 36 maanden
 • 14.400 berichten in 36 maanden
 • Geen abonnementskosten
 • IoT tracking sensor
 • Een online omgeving voor mobiel & desktop

Eenmalig € 184,95

nl_NLDutch