De batterij van de MobioT tracker gaat 1 tot 5 jaar mee. In deze 1 tot 5 jaar kan de MobioT tracker maximaal 14.600 berichten verzenden. Deze lange duur is mogelijk doordat de MobioT tracker zijn locaties verstuurt op basis van de bewegingsactiviteit van de bezitting. 

MobioT

bewegingshistorie-mobiot-iot

INNOVATIEF EN  SLIM

LOCATIE OP BASIS VAN BEWEGING

De MobioT tracker verzendt zijn locaties op basis van de beweging van de bezitting. De tracker bepaalt zelf op basis van de bewegingsactiviteit van de bezitting of dat het relevant is om een locatie te verzenden. Indien de tracker de gehele dag geen beweging registreert dan wordt er maar 1 locatie verstuurd. Op basis van de beweging van de bezitting zal de locatie frequentie hoger worden.

Door deze techniek verstuurt de tracker geen locaties die niet relevant zijn. Dit zorgt ervoor dat er berichten worden opgespaard en hierdoor kan de batterij zo lang mee gaan met een redelijk hoge berichtfrequentie.

BATTERIJ-CAPACITEIT

De batterij van de MobioT tracker gaat 1 tot 5 jaar mee. In deze 1 tot 5 jaar kan de MobioT tracker maximaal 14.600 locaties verzenden. Het maximaal aantal locaties dat per week kan worden verzonden ligt aan het gekozen abonnementstype.

De MobioT tracker bepaalt zelf zoals hierboven beschreven is of dat het relevant is om een locatie te verzenden.

BEWEGINGSACTIVITEIT PER WEEK

LOCATIES PER WEEK

56

5 JAAR

93

3 JAAR

140

2 JAAR

175

1.6 JAAR

200

1.4 JAAR

280

1 JAAR

Li/FeS2
BATTERIJEN

quads-mobiot-iot

HOGE ENERGIE DICHTHEID

TYPE BATTERIJ

De MobioT tracker maakt gebruik van Li/FeS2 batterijen. Dit zijn ’s werelds langst meegaande AA/AA primaire baterijen. Deze batterijen wegen 1/3 minder dan een normale alkaline batterij. Dit betekent dat iedere batterij die in de MobioT tracker zit slechts 7.5 gram weegt. Daarnaast hebben de batterijen een houdbaarheid van +10 jaar met 90% resterende capaciteit.

Naast het gewicht en lange houdbaarheid kunnen de batterijen ook goed presteren in extreme temperaturen. De batterijen zijn operationeel binnen een temperatuurbereik van -40 tot +60 °C.

Door de combinatie van de Li/FeS2 batterijen en de slimme bewegingstechniek is de batterijlevensduur van de MobioT tracker zeer groot. Dit zorgt ervoor dat de MobioT Tracker voor een relatief laag bedrag van €3,95 per maand een kwalitatief zeer hoge tracker levert. Door het aanschaffen van deze tracker weet je een aantal jaar lang iedere dag waar jouw waardevolle bezitting zich bevindt.